Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Betti Motel és Gaksó Pihenõház
Cím: 6400 Kiskunhalas, Szûts József utca 4.Email: info@bettihotel.hu
Web: www.bettimotel.huTelefon: 0620-568-2322
Gps: 47.1624940 , 19.5033040

Bemutatkozás

A Betti Motel*** Kiskunhalason, a szõlõ, a bor és a világhírû csipke 600 éves városában, Budapesttõl 134 km-re, a Duna–Tisza-közi napfényes homokhátság legmagasabb részén, a Szerb-Montenegrói határ közelében található. A Dél-Alföld hõforrásokban és természetes tavakban gazdag.
Nevezetességeink közé tartozik az egész évben nyitva tartó Thermálfürdõ, a jótékony hatású Csipkegyógyvízzel, az ország egyetlen, még mûködõ, 150 éves Sáfrik-féle szélmalma, továbbá kitûnõ horgásztavak és lovaglási lehetõségek.
Ismerkedjen meg városunkal, vagy legyen csak átutazóban, a Betti Motel*** és Pihenõház egész évben vendégül látja Önt akár egy éjszakára, akár hetekre is.
Üdülési csekket elfogadunk!
Kiemelt szolgáltatásunk: ingatlan (szobák) bérbeadása.

Pihenõház
A város szélén található 200 m2 alapterületû Pihenõházunkban lehetõség van egész évben nagyobb csoportok, kiránduló iskolai osztályok vendéglátására is. Itt fürdõszobás szobák, jól felszerelt konyha, társalgó, TV-készülék várja kedves vendégeinket. Az épülethez 4000 m2-es park tartozik.
Parkolás: Gépjármûvek (akár buszok) számára díjmentes parkolás biztosított zárt helyen.
Étkezés: Egyénileg vagy a közeli Malom-panzióban.
Szállásdíj: Megbeszélés alapján, továbbá csoportok elszállásolásánál, esetleg hosszabb idõtartam és elõre meghatározott idõpontok esetén jelentõs kedvezményeket biztosítunk.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0